ΔΗΠΑ: Αναγκαία η λήψη μέτρων από τις Αρχές μετά το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα

ΔΗΠΑ: Αναγκαία η λήψη μέτρων από τις Αρχές μετά το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα

Η τραγωδία της Πέμπτης 29/08, με την απώλεια ακόμα μιας ανθρώπινης ζωής από πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο στη βιομηχανική περιοχή του Στροβόλου, «αποτελεί ένα θλιβερό συμβάν που υπενθυμίζει τους κινδύνους και τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν σε βιομηχανικές και βιοτεχνικές περιοχές σε όλη την Κύπρο» αναφέρει η Δημοκρατική Παράταξη.

Δεν αποτελεί μυστικό, προσθέτει σε ανακοίνωσή της, ότι «στις πιο πολλές βιομηχανικές και βιοτεχνικές περιοχές - οι οποίες βρίσκονται ως επί των πλείστων κοντά ή και εντός κατοικημένων περιοχών - υπάρχουν σοβαρές και εγκληματικές παρανομίες που συνιστούν σοβαρές εστίες απειλής, μόλυνσης και κινδύνου».

Είναι για αυτό, καταλήγει η ΔΗΠΑ, «που το τραγικό περιστατικό της Πέμπτης θα πρέπει να θορυβήσει τις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να δράσουν άμεσα με τη λήψη των απαραίτητων μέτρων προστασίας», τόσο των βιομηχανιών που βρίσκονται εντός των προκαθορισμένων περιοχών αλλά κυρίως των κατοικημένων περιοχών που γειτνιάζουν, ώστε να μην επαλειφθούν παρόμοια ή και χειρότερα περιστατικά.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE