ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ– ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός ο Δημήτρης Γεωργίου – Συναισθηματικά φορτισμένοι οι συνάδελφοί του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ– ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός ο Δημήτρης Γεωργίου – Συναισθηματικά φορτισμένοι οι συνάδελφοί του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε την Παρασκευή 30/08 στην Γερμασόγια στην Λεμεσό. Ένας άνδρας έχασε την ζωή του από πτώση από μεγάλο ύψος, στον αγώνα για το μεροκάματο.

Του Ανδρέα Πογιατζή 

Πρόκειται για τον 63χρονο οικοδόμο, Δημήτρη Γεωργίου, τέως κάτοικος Συνοικισμού Κολοσσιού.

Το ThemaOnline βρέθηκε στο σημείο και μίλησε με τους συνάδελφους του άτυχου 63χρόνου, ο οποίος όπως όλα δείχνουν έπεσε από σκαλωσιά ύψους 5 μέτρων, όταν η πλατφόρμα που περπατούσε υποχώρησε με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Οι συνάδελφοί του ήταν φανερά επηρεασμένοι ψυχολογικά από το τραγικό γεγονός. Χαρακτηριστικό είναι ότι ένας εξ αυτών μας ανέφερε πως δούλευε μαζί του για τουλάχιστον 16 χρόνια.

Στο σημείο βρέθηκαν επίσης  η Αστυνομία και μέλη του γραφείου επιθεώρησης εργασίας για να ερευνήσουν τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το ατύχημα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE