Ισορροπημένο ματς, με την ΑΕΚ να ανεβάζει στροφές στο τελευταίο τέταρτο

Ισορροπημένο ματς, με την ΑΕΚ να ανεβάζει στροφές στο τελευταίο τέταρτο

Ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο στο «Στέλιος Κυριακίδης», στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Πάφο και την ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 0-0.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο ημίωρο, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να διασπάσουν τις αντίπαλες άμυνες, με την Πάφο όμως να έχει μία καλή προϋπόθεση στο 14΄ με τον Νέμετς και μία κλασική ευκλαιρία με τον ίδιο παίκτη στο 21΄, ο οποίος αστόχησε με κεφαλιά από την μικρή περιοχή!

Μετά το 30΄, η ΑΕΚ «πατούσε» καλύτερα στο γήπεδο, ανέβασε ταχύτητα και έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να πάρει κεφάλι σκορ.

Και στις δύο περιπτώσεις, ο Ρούντκο είπε «όχι» στα σουτ των Σπόλιαριτς και Σάστρε στο 38΄ και 39΄ αντίστοιχα.

Στα εναπομείναντα λεπτά, η ομάδα της Λάρνακας προσπάθησε να απειλήσει εκ νέου, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν πιο συγκεντρωμένοι στα ανασταλτικά τους καθήκοντα και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ (0-0).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE