Ισχυρή σεισμική δόνηση στην Σάμο - Δύο σεισμοί μέσα σε δύο ώρες

Ισχυρή σεισμική δόνηση στην Σάμο - Δύο σεισμοί μέσα σε δύο ώρες

Σεισμική δόνηση 4 ρίχτερ σημειώθηκε την Παρασκευή λίγο μετά τις 18.30 στην Σάμο.

Το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο αναφέρει πως η δόνηση είχε μέγεθος 4.4 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ, εστιακό βάθος 10 χλμ και επίκεντρο 23 χλμ. νότια της Σάμου. Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο η δύναμη του σεισμού υπολογίζεται στα 4.5 Ρίχτερ και το εστιακό βάθος στα 12 χιλιόμετρα.

Μέσα σε δύο ώρες σημειώθηκε στον ίδιο χώρο δεύτερος ισχυρός σεισμός, όπου  σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο είχε  μέγεθος 4.4 της κλίμακας Ρίχτερ .

Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί και ζημιές

πηγή: Kathimerini.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE