Η αποστολή της Ομόνοιας για το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα – ΕΠΤΑ απόντες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η αποστολή της Ομόνοιας για το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα – ΕΠΤΑ απόντες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας, για την αποστολή των «πράσινων» για το ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά:

«Η αποστολή για τον εντός έδρας αγώνα της 2ης αγωνιστικής απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

31/08, 19:00, ΓΣΠ

Φράνσις Ουζόχο, Κωνσταντίνος Παναγή, Ζοέλ Περέιρα, Κριστιάν Μανρίκε, Μίχαελ Λούφτνερ, Μίκου Φεντόρ, Γιάν Λέσιακς, Βίτορ Γκόμες, Έρικ Μποτεάκ, Γιόρντι Γκόμεθ, Χεν Εζρά, Μίκαελ Ορτέγα, Μαρίνος Τζιωνής, Άνταμ Λάνγκ, Ματ Νταρμπισάιαρ, Νικόλας Παναγιώτου, Χάρης Μαυρίας, Ιωάννης Κούσουλος, Τιάγκο Φερέιρα, Δημήτρης Χριστοφή.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κατελάρης (τραυματίας), Λοΐζου (τραυματίας), Νικολάου, Κυριακίδης, Ραμίρεζ, Χαραλάμπους και Κακουλλής».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE