Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Οι γαλάζιοι λίγο έλειψαν να πληρώσουν την χαλαρότητα με την οποία ξεκίνησαν ειδικά το πρώτο ημίχρονο καθώς η ομάδα του Ιοάν Αντόνε ειδικά στο πρώτο 20λεπτο είχαν μια προβληματική απόδοση αλλα στην συνέχεια και με την πάροδο του χρόνου ισορρόπησαν. Κάτι παρόμοιο έγινε και στο δεύτερο ημίχρονο εκεί οπού οι γαλάζιοι έδωσαν χώρο στο ΑΠΟΕΛ από πολύ νωρίς και κλείστηκαν χωρίς να υπάρχει λόγος. Φυσικά ο Απόλλωνας είχε μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει τον αγώνα με τον Γκιέ και να πάρει προβάδισμα σε ένα κρίσιμο στάδιο του αγώνα.
Το ζητούμενο ασφαλώς για τον Απόλλωνα ήταν να μείνει στην κορυφή και μετά τον αγώνα στο ΓΣΠ κάτι που έγινε και αυτό ασφαλώς είναι κάτι που γεμίζει με ικανοποίηση όλους στον Απόλλωνα.
Πανίκος Θεοδοσίου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




