Πάει ΓΣΠ για να… ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ κάτι – Η θέση που… ΠΑΙΖΕΤΑΙ μεταξύ δύο στο αρχικό σχήμα

Πάει ΓΣΠ για να… ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ κάτι – Η θέση που… ΠΑΙΖΕΤΑΙ μεταξύ δύο στο αρχικό σχήμα

Μία πολύ δύσκολη αποστολή περιμένει το βράδυ τη Νέα Σαλαμίνα.

Η ομάδα της Αμμοχώστου η ώρα 19:00 στο ΓΣΠ θα φιλοξενηθεί από την Ομόνοια για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Σαφέστατα, το ξεκίνημα δεν ήταν αυτό που περίμεναν στη Νέα Σαλαμίνα, μετά την εντός έδρας ήττα από την Πάφο FC.

Εντούτοις, οι «ερυθρόλευκοι» πάνε στη Λευκωσία για να υπερβάλουν εαυτούς, να κοιτάξουν κατάματα την Ομόνοια και μακριά από λάθη να προσπαθήσουν να… αποδράσουν από το ΓΣΠ με βαθμολογικό κέρδος.

Η τεχνική ηγεσία της Νέας Σαλαμίνας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Φουστάρ.

Πιθανό σχήμα για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, είναι Βεσελόφσκι κάτω από τα δοκάρια, με τριάδα στην άμυνα τους Τζόρντι, Λαμπότ, Χριστοφόρου, δεξιά θα κινείται ο Τσαμπούρης και αριστερά ο Κορρέια, Μαριάνοβιτς και Κωστή στον χώρο του κέντρου, με επιθετική τριάδα δεξιά Ελουντού, αριστερά έναν εκ των Ντιστέλ ή Σίμπσον και στην κορυφή ο Κίνγκσλεϊ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφία

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφία

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο με θύμα 62χρονο αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE