ΚΥΠΡΟΣ: Στο κελί ο ύποπτος για τη δολοφονία επιχειρηματία – Τον παρέδωσαν οι Αρχές

ΚΥΠΡΟΣ: Στο κελί ο ύποπτος για τη δολοφονία επιχειρηματία – Τον παρέδωσαν οι Αρχές

Υπό τριήμερη κράτηση τέθηκε από το «επαρχιακό δικαστήριο» Λευκωσίας, ο πακιστανικής καταγωγής ύποπτος για το φόνο Τ/κ επιχειρηματία, που το πρωί της Παρασκευής 30/08 παραδόθηκε μέσω των ΗΕ στην τ/κ πλευρά.

Ο Ιμράν Ακσιάντ είχε διαφύγει στις ελεύθερες περιοχές με ακόμη ένα άτομο, μετά την διάπραξη της δολοφονίας του Γκιοκχάν Ναίμ μπροστά από το σπίτι του.

Το έγκλημα είχε συγκλονίσει τότε την τ/κ κοινότητα, καθώς διαπράχθηκε εν ψυχρώ και με το φως της ημέρας. Η παράδοση του Ακσιάντ έγινε εφικτή έπειτα από προσπάθειες της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για το έγκλημα και την εγκληματικότητα.

Η δολοφονία είχε διαπραχθεί τον περασμένο Μάρτιο.

Ο ύποπτος δεν είπε τίποτε την Παρασκευή στο «δικαστήριο» που τον έθεσε υπό 3ημερη κράτηση, όπως ζήτησε η «αστυνομία». Για την ίδια δολοφονία είχε παραδοθεί στις 9 Αυγούστου μέσω των ΗΕ στην τ/κ πλευρά, ο Αζμάντ Αλί Βιρκ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE