Ο Κύπριος που πήγε και σε αυτόν τον γάμο της Ευριδίκης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Κύπριος που πήγε και σε αυτόν τον γάμο της Ευριδίκης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πολύ καλή και χρόνια φιλική σχέση, φαίνεται να διατηρεί η καταξιωμένη τραγουδίστρια, με τον Κύπριο παρουσιαστή…

Αυτό τουλάχιστον προδίδει το σχόλιο του ίδιου του παρουσιαστή, Τάσου Τρύφωνος, σε φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instastory με την Ευριδίκη, από την βραδιά του γάμου της (31/8).

«Παρών και σ’ αυτό το γάμο σου» ήταν το σχόλιό του.

Μετά από αυτή την ατάκα, θεωρείται βέβαιο ότι ο Τάσος Τρύφωνος παρευρέθηκε τουλάχιστον στον έναν από τους δύο προηγούμενους γάμους της Κύπριας τραγουδίστριας.

Θυμίζουμε ότι ο πρώτος γάμος της Ευριδίκης, ήταν με τον Γιώργο Θεοφάνους το 1993, ενώ αρκετά χρόνια αργότερα, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, στο Δημαρχείο, με τον Δημήτρη Κοργιαλά.

Από τις 31 Αυγούστου 2019, είναι παντρεμένη, με τον Μπομπ Κατσιώνη! 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE