Στην «αγαπούλα» ο Λούης – Πόζαρε με τον πρόεδρο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην «αγαπούλα» ο Λούης – Πόζαρε με τον πρόεδρο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γνωστός Ομονοιάτης ο Λούης Πατσαλίδης, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του, για το φετινό πρωτάθλημα!

Για να στηρίξει και αυτός με τον τρόπο του την Ομόνοια, βρέθηκε στο ΓΣΠ το βράδυ του Σαββάτου (31/8) ο γνωστός παρουσιαστής του Alpha Κύπρου.

Η αγάπη του Λούη για την Ομόνοια, είναι γνωστή, άλλωστε δεν την κρύβει ούτε ο ίδιος!

Ο παρουσιαστής, πριν τον αγώνα, συναντήθηκε με τον πρόεδρος της εταιρείας της Ομόνοιας, Σταύρο Παπαστάυρου, έξω από την δυτική κερκίδα του ΓΣΠ, όπου πραγματοποιήθηκε Fun Day και πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE