Στην «αγαπούλα» ο Λούης – Πόζαρε με τον πρόεδρο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην «αγαπούλα» ο Λούης – Πόζαρε με τον πρόεδρο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γνωστός Ομονοιάτης ο Λούης Πατσαλίδης, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του, για το φετινό πρωτάθλημα!

Για να στηρίξει και αυτός με τον τρόπο του την Ομόνοια, βρέθηκε στο ΓΣΠ το βράδυ του Σαββάτου (31/8) ο γνωστός παρουσιαστής του Alpha Κύπρου.

Η αγάπη του Λούη για την Ομόνοια, είναι γνωστή, άλλωστε δεν την κρύβει ούτε ο ίδιος!

Ο παρουσιαστής, πριν τον αγώνα, συναντήθηκε με τον πρόεδρος της εταιρείας της Ομόνοιας, Σταύρο Παπαστάυρου, έξω από την δυτική κερκίδα του ΓΣΠ, όπου πραγματοποιήθηκε Fun Day και πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE