Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά παρά το Εθνικό Δασικό Πάρκο 'Ριζοελιά'

Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά παρά το Εθνικό Δασικό Πάρκο 'Ριζοελιά'

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά πλησίον του Εθνικού Δασικού Πάρκου ‘‘Ριζοελιά’’, παρά τον αυτοκινητόδρομο που οδηγεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ανακοίνωση το Τμήμα Δασών.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 13:25 το μεσημέρι της Κυριακής (1/9) και τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 13:50, αφού έκαψε ένα δεκάριο ιδιωτικής γης καλυμμένης με χόρτα και άγρια βλάστηση.

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν τέσσερα άτομα του Τμήματος Δασών με δυο πυροσβεστικά οχήματα και τρία άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα πυροσβεστικό όχημα.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE