Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά παρά το Εθνικό Δασικό Πάρκο 'Ριζοελιά'

Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά παρά το Εθνικό Δασικό Πάρκο 'Ριζοελιά'

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά πλησίον του Εθνικού Δασικού Πάρκου ‘‘Ριζοελιά’’, παρά τον αυτοκινητόδρομο που οδηγεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ανακοίνωση το Τμήμα Δασών.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 13:25 το μεσημέρι της Κυριακής (1/9) και τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 13:50, αφού έκαψε ένα δεκάριο ιδιωτικής γης καλυμμένης με χόρτα και άγρια βλάστηση.

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν τέσσερα άτομα του Τμήματος Δασών με δυο πυροσβεστικά οχήματα και τρία άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα πυροσβεστικό όχημα.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE