Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Στις 17-18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό
Στις 17 και 18 Μαρτίου θα συγκληθεί η Πενταμερής συνάντηση υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, σύμφωνα με ελληνικές διπλωματικές πηγές.
Για ένα δεκάλεπτο ζορίστηκε μόνο η Team USA στο παιχνίδι με την Τσεχία, με τους παίκτες του Πόποβιτς να ανεβάζουν στροφές μετά το 10’ και να φτάνουν στο τελικό 88-67 στην πρεμιέρα τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.
Πρώτος σκόρερ για τους Αμερικάνους ο Μίτσελ, που σταμάτησε στους 16 πόντους, ενώ είχε άξιους συμπαραστάτες τους Μπαρνς και Γουόκερ, οι οποίοι πρόσθεσαν 14 και 13 πόντους αντίστοιχα.
Οι Αμερικάνοι μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο δεκάλεπτο και με επιμέρους σκορ 10-2, ξέφυγαν με +11 (16-27 στο 13’). Από ‘κει και πέρα, συνέχισαν να ελέγχουν το ρυθμό και να συντηρούν διψήφια διαφορά για να κλείσουν το ημίχρονο στο +14 (29-43).
Μετά την ανάπαυλα, οι παίκτες του Γκίνζμπουργκ έσφιξαν την άμυνά τους και προσπάθησαν να μειώσουν, δίχως όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα (34-45 στο 23’). Με τον Ντόνοβαν Μίτσελ να πατάει το γκάζι, το συγκρότημα του Πόποβιτς ξέφυγε και πάλι (41-61 στο 28’) και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη του (48-66 στο 30’).
Η Team USA δεν έδωσε δικαιώματα στους Τσέχους στην τέταρτη περίοδο και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο (55-79 στο 34’). Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους Αμερικάνους να φτάνουν στο τελικό 67-88.
Πηγή: Sport-fm.gr
Από τους μαχητικούς Τσέχους ξεχώρισε ο NBAer Σατοράνσκι, ο οποίος είχε 17 πόντους και 5 ασίστ, με την ομάδα του Γκίνζμπουργκ να πληρώνει στην ουσία τα 18 λάθη της.
Πηγή: Sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις