ΚΑΙΡΟΣ: Αρχή με βροχές τον Σεπτέμβριο – Οι θερμοκρασίες ανά πόλη - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΑΙΡΟΣ: Αρχή με βροχές τον Σεπτέμβριο – Οι θερμοκρασίες ανά πόλη - ΠΙΝΑΚΑΣ

Η θερµή αέρια µάζα η οποία επηρεάζει την περιοχή αναµένεται να υποχωρήσει από την Δευτέρα (2/9).

Το βράδυ της Κυριακής (1/9) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηµατιστεί τοπικά χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Δευτέρα (2/9) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά αργότερα, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και στους 27 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηµατιστεί τοπικά χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Την Τρίτη (3/9) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά.

Την Τετάρτη (4/9) και την Πέµπτη (5/9) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τοπικά, πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή πτώση κατά το τριήµερο για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νωρίς στην κούρσα των βουλευτικών εκλογών- Προσπάθεια αλίευσης προσωπικοτήτων, τα κόμματα

Νωρίς στην κούρσα των βουλευτικών εκλογών- Προσπάθεια αλίευσης προσωπικοτήτων, τα κόμματα

Μπορεί να βρισκόμαστε μακριά ακόμα από τις βουλευτικές εκλογές, ωστόσο στα γραφεία των κομμάτων άρχισαν να στήνουν τη σκακιέρα στην οποία θα κινηθούν μέχρι τον Μάιο του 2026.