PRE GAME Ανόρθωση - Ομόνοια

PRE GAME Ανόρθωση - Ομόνοια

Μεγάλο παιχνίδι σήμερα στο Αντώνης Παπαδόπουλος στις 4μμ ανάμεσα σε Ανόρθωση και Ομόνοια με τις δυο ομάδες να θέλουν το τρίποντο και να πλησιάσουν την ΑΕΚ η οποία είναι μπροστά στην μάχη για την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν το  Καλβο ο οποίος είναι απώλεια αλλα από την άλλη όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του κ Παους πέραν από τους Ιακοβενκο και Γκαρσία. Το ερωτηματικό για τον Ολλανδό τεχνικό είναι σε ποια γραμμή θα έχει τον Λαιφη.

Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν χωρίς τον Αντώνη Γεωργαλλίδη και έτσι ο κλήρος πέφτει στον νεαρό Παναγή ο οποίος έχει αγωνισθεί μέχρι τώρα μόνο στο Κύπελλο. Το δίλλημα για τον Καϊάφα είναι αν θα έχει στο αρχικό σχήμα τον Ποτε η τον Σκέμπρι.

 Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ Τραττος με βοηθούς τους κ Τουύο και Τσεντή και επιπροσθέτους τους κ Σκαπούλη και Κ Νικολάου, τέταρτος ο κ Σωτηρίου

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σε νέες δηλώσεις προέβη ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, κατηγορώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ότι ακολουθεί «διπρόσωπη πολιτική» και ότι επιχειρεί να «στριμώξει» την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ενώ στο τραπέζι των συνομιλιών εμφανίζεται να μιλά για «συμβιβασμό».

BEST OF TOTHEMAONLINE