Προσγείωσε… απότομα τη Ρεν η Νις!

Προσγείωσε… απότομα τη Ρεν η Νις!

Με γκολ στην εκπνοή, η Νις πέρασε με 2-1 από την έδρα της Ρεν και την οδήγησε στην πρώτη φετινή της ήττα, βάζοντας τέλος στην εντυπωσιακή αρχή που είχε κάνει στα πρώτα τρία ματς της Ligue 1.

Ψυχρολουσία στο… παρά ένα δέχτηκε η Ρεν, που γνώρισε την πρώτη φετινή της ήττα με 2-1 από τη Νις στο «Ροαζόν Παρκ», στην τέταρτη αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Το σύνολο του Ζουλιέν Στεφάν ξεκίνησε εντυπωσιακά το φετινό πρωτάθλημα, με τη νίκη επί της Παρί να είναι το αποκορύφωμα, όμως κόντρα στη Νις δεν κατάφερε να συνεχίσει την εντυπωσιακή της πορεία.

Μάλιστα, είχε προηγηθεί στο 25’ με αυτογκόλ του Μπενίτεζ, στον οποίο χτύπησε η μπάλα και κατέληξε στα δίχτυα στην προσπάθεια του Γιορίς να διώξει, όμως οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς… τούμπα αρχικά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σιπριέν και στις καθυστερήσεις με κοντινό πλασέ του Κολί.

Αναλυτικά, η 4η αγωνιστική:

Παρασκευή 30/8
Μετς – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2 
(11′ Ντι Μαρία, 43′ Τσουπό Μοτίνγκ)

Σάββατο 31/8
Λιόν – Μπορντό 1-1
(32’ Ντεπάι – 67’Μπριάν)

Ανζέ – Ντιζόν 2-0
(50′ αυτ. Μουζίνγκα, 71′ Ελ Μελαλί)

Τουλούζ – Αμιάν 2-0
(50′ Μακεγκό, 59′ Κουλούρης)

Ναντ – Μονπελιέ 1-0
(84′ Τουρέ)

Νιμ – Μπρεστ 3-0
(2′ Φερχάτ, 33′ Φαλς, 90′ Ντενκέι)

Κυριακή 1/9
Ρεμς – Λιλ 2-0
(73’ Ντουμπιά, 90’ Ουντέν)

Ρεν – Νις 1-2
(25’ Μπενίτεζ – 63’ πεν. Σιπριέν, 90+1’ Κολί)

Στρασμπούρ- Μονακό (18:00)
Μαρσέιγ – Σεντ Ετιέν (22:00)

Η επόμενη (5η) αγωνιστική:
Ντιζόν-Νιμ
Ναντ-Ρεμς
Μονπελιέ-Νις
Μπρεστ-Ρεν
Μονακό-Μαρσέιγ
Σεντ Ετιέν-Τουλούζ
Λιλ-Ανζέ
Μπορντό-Μετς
Αμιάν-Λιόν
Παρί Σεν Ζερμέν-Στρασμπούρ

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αποκάλυψε ότι η Κύπρος έχει αποστείλει πρόσκληση στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να συμμετάσχει στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στην Κύπρο ή, εναλλακτικά, να εκπροσωπηθεί από τον Υπουργό Εξωτερικών ή τον Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων σε άτυπες συνεδριάσεις του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, σε αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Λούρδα για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, η πρώτη αντίδραση από τουρκικής πλευράς δεν ήταν θετική, χωρίς ωστόσο αυτό να σταματά τις προσπάθειες της Λευκωσίας για θετικές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE