Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Φωκίδα -Σε ολονύχτια επιφυλακή η Πυροσβεστική

Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Φωκίδα -Σε ολονύχτια επιφυλακή η Πυροσβεστική

Οριοθετήθηκε λίγο πριν πέσει το φως του ήλιου η φωτιά στην Φωκίδα.

Η φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής  σε δασική έκταση στη δημοτική κοινότητα Ευπαλίου στον Δήμο Δωρίδος Φωκίδας κοντά στα χωριά Κλήμα και Μαγούλα.

Η Πυροσβεστική έδωσε λίγο μετά τις 3 εντολή για προληπτική εκκένωση δύο χωριών λόγω των πυκνών καπνών, καθώς ήταν πιθανό να προκαλέσουν προβλήματα στους κατοίκους τους, οι οποίοι στην πλειονότητά τους, είναι ηλικιωμένοι. Πρόκειται για τα χωριά Κλήμα και Μαγούλα.

To βράδυ της Κυριακής 1/9 η πυρκαγιά είναι οριοθετημένη, ενώ σύμφωνα με την Πυροσβεστική δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο.

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις επιχείρησαν στην περιοχή, καθώς η πυρκαγιά ήταν κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Για αυτό το λόγο οι πυροσβεστικές δυνάμεις θα παραμείνουν όλο το βράδυ στην περιοχή, για προληπτικούς λόγους.

Από iefimerida.gr




Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE