ΠΑΦΟΣ - ΒΟΜΒΑ: Σύλληψη και 34χρονου για την υπόθεση -Ελεύθεροι μέχρι νεοτέρας οι άλλοι δύο

ΠΑΦΟΣ - ΒΟΜΒΑ: Σύλληψη και 34χρονου για την υπόθεση -Ελεύθεροι μέχρι νεοτέρας οι άλλοι δύο

Στη σύλληψη 34χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Πάφου, προχώρησε την Κυριακή (1/9) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε στις 24 Αυγούστου 2019, όταν μετά από αξιολόγηση σχετικής πληροφορίας, εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, σε ανοικτό χώρο σε χωριό της επαρχίας Πάφου, ένα χάρτινο κιβώτιο, το οποίο περιείχε ένα αυτοσχέδιο μεταλλικό εκρηκτικό μηχανισμό, ένα τεμάχιο βραδύκαυστου πυραγωγού σχοινιού, δύο μάλλινες κουκούλες και δύο φωτεινά σήματα χειρός. Τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν για να σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 53 και 30 ετών, τα οποία αργότερα απολύθηκαν της κράτησης τους, εν αναμονή των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE