ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΓ. ΝΑΠΑ - ΣΥΜΠΛΟΚΗ: Μαρτυρία «έκαψε» τους νέους συλληφθέντες - Οδηγήθηκαν στο κελί

ΑΓ. ΝΑΠΑ - ΣΥΜΠΛΟΚΗ: Μαρτυρία «έκαψε» τους νέους συλληφθέντες  - Οδηγήθηκαν στο κελί

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε στις 2/9 διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εναντίον δύο αλλοδαπών, ηλικίας 37 και 30 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συμπλοκής και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, που σημειώθηκε μεταξύ δυο ομάδων από τη Βρετανία και το Κουβέϊτ, την περασμένη εβδομάδα στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία εναντίον του 37χρονου από τη Νότιο Αφρική και του 30χρονου από τη Βρετανία, εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων, σχετικά με την συμπλοκή που διαπράχθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 29 Αυγούστου στην Αγία Νάπα.

Τα δύο άτομα οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για τέσσερις ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι η συμπλοκή μεταξύ των δύο ομάδων άρχισε σε ανοικτό χώρο τουριστικού συγκροτήματος διαμερισμάτων στην Αγία Νάπα κατά τη διάρκεια πάρτι που διεξαγόταν κοντά στην πισίνα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top