Εργασίες διαπλάτυνσης της στροφής στην οδό Ρηγαίνης

Εργασίες διαπλάτυνσης της στροφής στην οδό Ρηγαίνης

Ο Δήμος Λευκωσίας, σε ανακοίνωσή του, πληροφορεί το κοινό ότι από την ερχόμενη Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019 μέχρι και το βράδυ της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου 2019 θα πραγματοποιούνται κατασκευαστικές εργασίες διαπλάτυνσης της στροφής προς την οδό Ρηγαίνης.

«Για το λόγο αυτό, θα υπάρξει διακοπή της διακίνησης μεγάλων οχημάτων και λεωφορείων από τον κυκλικό κόμβο του «ΟΧΙ» προς τη λεωφόρο Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, στην Εντός των Τειχών πόλη. Θα επιτρέπεται η διέλευση σε μικρά ιδιωτικά και εμπορικά αυτοκίνητα τύπου σαλούν και σε μικρά βαν, των οποίων το μήκος να μην ξεπερνά τα 5 μέτρα, για σκοπούς ασφάλειας ενώ η έξοδος οχημάτων από την Εντός των Τειχών πόλη θα συνεχιστεί κανονικά όπως γίνεται μέχρι σήμερα από την οδό Θερμοπυλών προς τη γέφυρα Δώρου Λοΐζου (πρώην γέφυρα Κάνιγγος)» καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Υπέγραψαν οδικό χάρτη οι 27 – Σε εξέλιξη οι εργασίες του Άτυπου Συμβουλίου της ΕΕ στη Λευκωσία

LIVE: Υπέγραψαν οδικό χάρτη οι 27 – Σε εξέλιξη οι εργασίες του Άτυπου Συμβουλίου της ΕΕ στη Λευκωσία

Στο Συνεδριακό Κέντρο της Λευκωσίας συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. Αρχικά στο μικροσκόπιο τίθεται ο μακροπρόθεσμος προϋπολογισμός της Ένωσης για την περίοδο 2028-2034. Οι ηγέτες συζητούν σχετικά με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, με έμφαση στους νέους ίδιους πόρους και τις πηγές εσόδων. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline 

BEST OF TOTHEMAONLINE