Τραγωδία στη Καλιφόρνια - Ανασύρθηκαν 4 νεκροί και αναζητούνται 29 άλλοι

Τραγωδία στη Καλιφόρνια -  Ανασύρθηκαν 4 νεκροί και αναζητούνται 29 άλλοι

Λιγοστεύουν οι ελπίδες για ανεύρεση επιζώντων στην ναυτική τραγωδία που σημειώθηκε στην Καλιφόρνια όταν ένα σκάφος με 39 επιβαίνοντες τυλίχθηκε στις φλόγες.

Οι έρευνες στις ακτές της Σάντα Κρουζ  έχουν ξεκινήσει με ελπίδα πως θα βρουν όσους περισσότερους επιβαίνοντες είναι δυνατό. Προς το παρόν, από τις φλόγες κατάφεραν να διαφύγουν μόνο τα πέντε μέλη του πληρώματος αφού όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μόλις ξύπνησαν και αντιλήφτηκαν την φωτιά πήδηξαν στην θάλασσα.

 Το σκάφος, μήκους 75 ποδιών (περίπου 23 μέτρα) και έστειλε  σήμα κινδύνου ανοιχτά της νότιας Καλιφόρνιας, κοντά στο νησί Σάντα Κρουζ.  Οι αρμόδιοι κάνουν λόγο για «πολυάριθμες» απώλειες» χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε τον αριθμό των νεκρών.

Το σκάφος, αφού καιγόταν για ώρες, παρά τις προσπάθειες της πυροσβεστικής, τελικά βυθίστηκε.

πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE