ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Αλλάζει το σκηνικό στα ορεινά - Έρχονται βροχές

ΚΑΙΡΟΣ: Αλλάζει το σκηνικό στα ορεινά - Έρχονται βροχές

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Τρίτη (3/9)ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα νότια µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί µέχρι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια και τα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 32 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια.

Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σταδιακά θα παρατηρείται τοπικά αυξηµένη χαµηλή νέφωση και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και σταδιακά τοπικά βορειοανατολικοί ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (4/9), την Πέµπτη (5/9) και την Παρασκευή (6/9) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα. Nεφώσεις, όµως, που θα αναπτύσσονται το απόγευµα, πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά αναµένεται τοπική αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση την Τετάρτη, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ την Πέµπτη και την Παρασκευή δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Αυτά μπορεί να προκύψουν με πτήσεις και αποσκευές – Η αποζημίωση ανά χιλιόμετρα και τα δικαιώματα του καταναλωτή

Μπάνιο στη θάλασσα: Πώς θα επιλέξουμε το κατάλληλο αντηλιακό - Συμβουλές για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία

Νοθευμένα ποτά, ουσίες και μύθοι - Η νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας μέσα από τα μάτια του ΟΠΕ

Πυρκαγιά στον Άγιο Συλά: Επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση - Ξεκίνησαν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα

«Ξάφριζαν» αυτοκίνητα στην Αγία Νάπα - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

Μικρούτσικος: Τα έχωσε άγρια στην Κύπρια παίκτρια του Tv Queen για ρατσιστική συμπεριφορά



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την κινεζική κρατική εταιρεία (CPP) όσον αφορά το θέμα του τερματικού στο Βασιλικό, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, για να προσθέσει ότι «συνεχίζεται η προσπάθεια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top