ΘΑΝΑΤΟΣ 37ΧΡΟΝΟΥ – ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ: Ζητά έρευνα για τις συνθήκες η οικογένεια του Ελληνοκύπριου

ΘΑΝΑΤΟΣ 37ΧΡΟΝΟΥ – ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ: Ζητά έρευνα για τις συνθήκες η οικογένεια του Ελληνοκύπριου

Η οικογένεια του 37χρονου Ελληνοκύπριου που εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης 28/8 στα κρατητήρια Λακατάμιας, ζήτησε να διενεργηθεί ανεξάρτητη έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου» η οικογένεια του 37χρονου, απέστειλε μέσω του δικηγόρου της, επιστολή προς τον Γενικό Εισαγγελέα, την Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων και τον Αρχηγό της Αστυνομίας.

Μέσω της επιστολής ζητά να διερευνηθούν οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες ο 37χρονος έχασε τη ζωή του.

Η Ανεξάρτητη Αρχή, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, μετά την επιστολή απευθύνθηκε άμεσα προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας, και ζήτησε να διαφυλαχθεί οποιοδήποτε οπτικοακουστικό υλικό υπάρχει από τα κρατητήρια, ώστε αν τελικά πραγματοποιηθεί έρευνα, να χρησιμοποιηθεί ως τεκμήριο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE