Ε. Θεοχάρους: Ικανοποίηση για την ξεκάθαρη θέση Αναστασιάδη – «Εύχομαι να τον στηρίξουν όλοι»

Ε. Θεοχάρους: Ικανοποίηση για την ξεκάθαρη θέση Αναστασιάδη – «Εύχομαι να τον στηρίξουν όλοι»

Στην ξεκάθαρη θέση του Προέδρου Αναστασιάδη ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει τις όποιες διαπραγματεύσεις αν δεν σταματήσουν οι τουρκικές προκλήσεις στην ΑΟΖ, στην γραμμή Καταπαύσεως του Πυρός και στην Αμμόχωστο, αναφέρθηκε με ικανοποίηση η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης Ελένη Θεοχάρους.

Σε δηλώσεις της μετά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, η κ. Θεοχάρους είπε πως είναι γνωστές οι θεμελιακές διαφορές της Αλληλεγγύης όσον αφορά τη διαχείριση του Κυπριακού και τις προοπτικές της λύσης που διαφαίνονται στον ορίζοντα.

Ωστόσο, πρόσθεσε, εκείνο που θέλει να επισημάνει από τη σημερινή συνάντηση είναι ότι οι όροι αναφοράς αν συνομολογηθούν -που φαίνεται ότι θα συνομολογηθούν- δεν θα ανακοινωθούν πριν από την τριμερή συνάντηση της Νέας Υόρκης.

«Απ΄ εκεί και πέρα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ήταν ξεκάθαρος ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει τις όποιες συνομιλίες αν δεν σταματήσουν οι πειρατικές ενέργειες της Τουρκίας, η νέα εισβολή όπως έχει χαρακτηριστεί από τον ίδιο, μέσα στην κυπριακή ΑΟΖ, τα τετελεσμένα επί του εδάφους στην Γραμμή Καταπαύσεως του Πυρός και οι αθλιότητες που διαπράττονται στην Αμμόχωστο. Εύχομαι να τον στηρίξουν όλοι να στραφεί σε αυτή την απόφαση», είπε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό -  Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης

ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό - Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης

Με πακέτο έργων σε κάθε τομέα πολιτικής απάντησε ο Πρόεδρος στις προκλήσεις της Λεμεσού

BEST OF TOTHEMAONLINE