«Έγδαραν» το σπίτι του πρώην Δημάρχου στην Κω – Μικρός θησαυρός «έκανε φτερά»

«Έγδαραν» το σπίτι του πρώην Δημάρχου στην Κω – Μικρός θησαυρός «έκανε φτερά»

Οι δράστες παραβίασαν την πόρτα και, όταν άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα και τιμαλφή, εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο με το πολύτιμο περιεχόμενό του, το οποίο άρπαξαν και έγιναν «λαγοί»

Ήξεραν πού και πότε να χτυπήσουν οι «ποντικοί» που τρύπωσαν στο σπίτι του πρώην δημάρχου Κω, Γιώργου Κυρίτση, τα ξημερώματα της Δευτέρας κι έτσι «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό σε μετρητά και κοσμήματα συνολικής αξίας 200.000 ευρώ!

Οι καλά διαβασμένοι δράστες φαίνεται πως παρακολουθούσαν το σπίτι του πρώην δημοτικού άρχοντα και γνώριζαν ότι δεν υπήρχε κάποιος μέσα.

Έτσι, παραβίασαν την πόρτα και, όταν άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα και τιμαλφή, εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο με το πολύτιμο περιεχόμενό του, το οποίο άρπαξαν και έγιναν «λαγοί».

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας και ενημερώθηκε η Αστυνομία που διενεργεί έρευνες. Ωστόσο, η διάρρηξη στο σπίτι του πρώην δημάρχου δεν ήταν η μοναδική, καθώς διαπιστώθηκε πως άγνωστοι διέρρηξαν τουλάχιστον πέντε κατοικίες στις περιοχές Φωκάλια και Μεσσαριά με πλούσια λεία σε μετρητά και χρυσαφικά. Μάλιστα, σε ένα από τα σπίτια, ο ιδιοκτήτης υπέστη σοκ όταν επέστρεψε ξαφνικά και βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τους δράστες, που τράπηκαν σε φυγή δίχως να αρπάξουν κάτι.

Από protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες ανάκτησης του ποσού των 67 εκατομμυρίων ευρώ, που δόθηκε ως χορηγία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το τερματικό στο Βασιλικό, δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Μιχάλης Δαμιανός, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, προσθέτοντας ότι για τον τρόπο ανάκτησης του ποσού έγινε συμψηφισμός με άλλα ποσά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχει επιστραφεί και ένα ποσό σε μετρητά.

BEST OF TOTHEMAONLINE