ΛΑΡΝΑΚΑ: Σύγκρουση φορτηγού με διπλοκάμπινο- Στο Νοσοκομείο ο οδηγός

 ΛΑΡΝΑΚΑ: Σύγκρουση φορτηγού με διπλοκάμπινο- Στο Νοσοκομείο ο οδηγός

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 3/9 στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 12:35 όταν φορτηγό όχημα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με διπλοκάμπινο στον παλιό δρόμο Δρομολαξιάς- Κλαυδιών.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του διπλοκάμπινου οχήματος ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Ο οδηγός φέρει κάταγμα αναφέρει η ενημέρωση από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Ο Μακάριος Δρουσιώτης μετέβη στο Αρχηγείο, χωρίς όμως να προσκομίσει στοιχεία για να αρχίσει κανονικά η κατάθεσή του, δήλωσε την Παρασκευή ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Φυτιρής, μετά από σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία μεταξύ του ίδιου, του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Αρχηγού Αστυνομίας Θεμιστού Αρναούτη. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της επίθεσης εναντίον λειτουργού της Νομικής Υπηρεσίας στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE