ΛΑΡΝΑΚΑ: Συγκινητική κίνηση από μαθητές Δημοτικού- «Κάνατε κάτι σπουδαίο»

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συγκινητική κίνηση από μαθητές Δημοτικού- «Κάνατε κάτι σπουδαίο»

Στο σχολείο τα παιδιά δεν αποκτούν μόνο γνώσεις, δεν μαθαίνουν μόνο να γράφουν και να λύνουν μαθηματικές πράξεις. Μαθαίνουν (ή τουλάχιστον έτσι πρέπει) να είναι πάνω απ’ όλα σωστοί άνθρωποι. Βλέπετε η ανθρωπιά και η αλληλεγγυή σε αυτές τις δύσκολές μέρες που διανύει το νησί, με άστεγους και πείνα είναι ιδιαίτερα σημαντικές αξίες.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o γνωστός ηθοποιός Κώστας Βήχας, αναδεικνύει, μια συγκινιητική κίνηση από μαθητές Δημοτικού στη Λάρνακα, που μάζεψαν λεφτά στον κουμπαρά τους, με σκοπό και στόχο να βοηθήσουν άλλα παιδάκια που το έχουν ανάγκη.

Ο Λεμεσιανός ηθοποιός είναι γνωστός για τις ευαισθησίες του και το σημαντικό έργο που επιτελεί βοηθώντας δεκάδες οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά και άλλα προβλήματα. Έτσι λοιπόν θέλησαν να δώσουν σ’ αυτό το ποσό που συγκέντρωσαν.

Διαβάστε την ανάρτηση του Κώστα Βήχα:

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE