Μάντζουκιτς, Τσαν τα «θύματα» του Champions League

Μάντζουκιτς, Τσαν τα «θύματα» του Champions League

Υποχρεωτικά έπρεπε να μείνουν εκτός λίστας για τους ομίλους δύο παίκτες της Γιούβε κι ο Σάρι απέκλεισε τους Μάριο Μάντζουκιτς, Εμρέ Τσαν, όπως έυλογα και τον τραυματία Τζόρτζο Κιελίνι.

Ολος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης σχολίασε τη φετινή υπεροπλία του ρόστερ της Γιουβέντους. Ωστόσο, αυτό είχε και μία συνέπεια: να μην χωρούν όλοι. Καθώς λοιπόν η Γιούβε δεν μπόρεσε να βρει αγοραστές για ορισμένους παίκτες που δεν υπολογίζει σε πρώτο πλάνο, ο Μαουρίτσο Σάρι βρέθηκε στη δύσκολη θέση να πρέπει να αποκλείσει ορισμένους. Και καθώς παραδόθηκε η λίστα για το Champions League, έμειναν αναγκαστικά εκτός οι Μάριο Μάντζουκιτς και Εμρέ Τσαν. Το ίδιο φυσικά και ο τραυματίας Τζόρτζο Κιελινι. Αλλωστε η λίστα αφορά μόνο τους ομίλους της διοργάνωσης.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν - Σήμερα θα έχει χωριστές συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ-Συντηρούν τη διαδικασία τα ΗΕ

Κυπριακό: Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν - Σήμερα θα έχει χωριστές συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ-Συντηρούν τη διαδικασία τα ΗΕ

Τα σκαλιά του προεδρικού θα ανέβει στις 11.00 η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, στο πλαίσιο ενός νέου κύκλου επαφών, λίγο πριν από την άτυπη πενταμερή συνάντηση της Νέας Υόρκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE