Θέλει Γουίλιαν!

Θέλει Γουίλιαν!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γιουβέντους βρίσκεται ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Τσέλσι, Γουίλιαν.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός της Τσέλσι, Γουίλιαν, δεν έχει αρχίσει σε κανένα παιχνίδι βασικός ως τώρα και παρά το ότι έφτασε τις 200 συμμετοχές με την ομάδα του Λονδίνου οι οπαδοί θέλουν να φύγει.

Μάλιστα όπως αναφέρει η «Sun», ο πρώην προπονητής των «μπλε» Μαουρίτσιο Σάρι, θέλει να τον κάνει κάτοικο Ιταλίας το καλοκαίρι -όταν και λήγει το συμβόλαιό του- για λογαριασμό της Γιουβέντους.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE