ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Λαΐφη – Απαρτία στην προπόνηση της Εθνικής Ανδρών

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Λαΐφη – Απαρτία στην προπόνηση της Εθνικής Ανδρών

Με τη συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών για τον αγώνα με το Καζακστάν.

Πρώτη προπόνηση σήμερα για τον Κωνσταντίνο Λαϊφη που απουσίαζε τη Δευτέρα.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση του Ραν Μπεν Σιμόν για τον αγώνα της Παρασκευης στο ΓΣΠ (19:00).

Ο αγώνας με το Καζακστάν είναι πολύ σημαντικός για την περαιτέρω πορεία της ομάδας μας στον όμιλο. Μοναδικός στόχος είναι η νίκη, απέναντι σε ένα πολύ δυνατό και δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο.

Πριν την προπόνηση, ο Ραν Μπεν Σιμόν μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας τις δυσκολίες που τους περιμένουν την Παρασκευή και τους ζήτησε συγκέντρωση και σοβαρότητα στο μέγιστο δυνατό βαθμό για να πετύχει η ομάδα μας τον στόχο της.

Η προετοιμασία της Κύπρου θα συνεχιστεί την Τετάρτη και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη με προπονήσεις στο ΓΣΠ. Την Πέμπτη το μεσημέρι, στις 12:00, θα πραγματοποιηθεί στο ΓΣΠ η Συνέντευξη Τύπου της Εθνικής μας ενόψει του αγώνα με το Καζακστάν.
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκρυβε ναρκωτικά σε χωράφια και τα μετέφερνε σε δοχεία – Χειροπέδες σε 42χρονο – Δείτε φωτογραφίες

Έκρυβε ναρκωτικά σε χωράφια και τα μετέφερνε σε δοχεία – Χειροπέδες σε 42χρονο – Δείτε φωτογραφίες

Στην κατάσχεση ποσότητας κοκαΐνης βάρους ενός περίπου κιλού, ποσότητας κάνναβης, βάρους εννέα κιλών περίπου, προχώρησε χθες η ΥΚΑΝ, μετά από νέα συντονισμένη επιχείρηση, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για τον εντοπισμό και σύλληψη προσώπων που ασχολούνται συστηματικά με τη διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE