ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Καμιά ανησυχία για τον οδηγό

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Καμιά ανησυχία για τον οδηγό

Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, από ότι φαίνεται, όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του οδηγού που ενεπλάκη σε τροχαίο το βράδυ της Τρίτης (3/9) στον Στρόβολο.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, ο οδηγός που απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί πλησίον του Πάρκου της Ακρόπολης στον Στρόβολο, μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.

Αν και στο σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο, κλήθηκε η Πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει τον οδηγό και ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας, εντούτοις φαίνεται να γλίτωσε, ευτυχώς, τα χειρότερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε στα παιδιά μας και στη νέα γενιά για την ΕΟΚΑ, για τους αγώνες και τις θυσίες όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για μια καλύτερη Κύπρο, για την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE