Ολοκληρώθηκε η τέταρτη συνάντηση Αναστασιάδη - Λουτ

Ολοκληρώθηκε η τέταρτη συνάντηση Αναστασιάδη - Λουτ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με την Ειδική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ.

Η συνάντηση, η τέταρτη κατά σειρά, διήρκησε μία ώρα και δεν έγιναν δηλώσεις κατά την αναχώρηση της κ. Λουτ.

Συμμετείχαν ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου και ο Διαπραγματευτής της Ελληνοκυπριακής πλευράς Ανδρέας Μαυρογιάννης, καθώς και άλλοι συνεργάτες του Προέδρου Αναστασιάδη.

Η κ. Λούτ αναμένεται να συναντηθεί στα κατεχόμενα στις 11.45πμ με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE