Όλα της τα κάνει η Κύπρια κουμπάρα της Θεοδωρίδου – Πώς την ξεπληρώνει – VIDEO
04.09.2019 - 09:46
Την επόμενη ημέρα μετά την επιτυχημένη εμφάνιση της τραγουδίστριας στην Λευκωσία, η ίδια μαζί με την φίλη και κουμπάρα της, Έφη Παπαϊωάννου, βρέθηκαν σε μαγαζί στην Λευκωσία, για φαγητό.
Μάλιστα, οι δύο τους, ανέβασαν Instastory όπου η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρει με αρκετή δόση χιούμορ ότι η Κύπρια σχεδιάστρια μόδας, την ντύνει, την ταΐζει, την συντηρεί άρα είναι αδελφή της!
Στο ίδιο ύφος, η Νατάσα είπε επίσης στην επώνυμη Κύπρια, ότι αν πει ένα τραγούδι θα ‘πατσίσουν’.
Να πούμε ότι ως γνωστό τις δύο γυναίκες συνδέει μια δυνατή φιλία, ενώ η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι και η νονά του γιου της Έφης Παπαϊωάννου.
Επίσης, η Κύπρια σχεδιάστρια μόδας, έντυσε πάρα πολλές φορές με τις δημιουργίες της την γνωστή τραγουδίστρια!
Κορυφώνεται η παγκόσμια αγωνία, για την απάντηση της Τεχεράνης, στην επιχειρηση «Rising Lion», τα χτυπήματα του Ισραήλ κατά στρατιωτικών στόχων και πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/6). Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline.