Βρήκε αμυντικό ο Λάρκου – Μέχρι πέρσι στην Μαρσέιγ και τώρα ΚΛΕΙΝΕΙ στην Ομόνοια!

Βρήκε αμυντικό ο Λάρκου – Μέχρι πέρσι στην Μαρσέιγ και τώρα ΚΛΕΙΝΕΙ στην Ομόνοια!

Ο διεθνής Σλοβάκος αμυντικός, Τόμας Χουμπότσαν είναι ο εκλεκτός της Ομόνοιας για την άμυνα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 33χρονος Σλοβάκος έχει συμφωνήσει με την Ομόνοια και ήδη βρίσκεται στην Κύπρο για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στο τριφύλλι.

Ο Χουμπότσαν ανήκε στην Μαρσέιγ την τελευταία τριετία όμως την περασμένη σεζόν κατέγραψε δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και εννέα με την δεύτερη και εν τέλει έμεινε ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι.

Άρχισε την καριέρα του από την Ζίλινα και από το 2008 μέχρι σήμερα αγωνίστηκε σε Ζενίτ, Δυναμό Μόσχας, Τραμπζονσπόρ και Μαρσέιγ ενώ μέχρι το 2018 μέτρησε 64 συμμετοχές με την Εθνική Σλοβακίας.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE