ΚΥΠΡΟΣ

«Διπλό» και τέταρτη θέση! Ανόρθωση - Ομόνοια 1-3

«Διπλό» και τέταρτη θέση! Ανόρθωση - Ομόνοια 1-3

Μεγάλη νίκη για την Ομόνοια μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», επικρατώντας με 3-1 της Ανόρθωσης. Στους 43 βαθμούς έφθασαν οι «πράσινοι» που βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Η Ανόρθωση που ήταν καλύτερη στο πρώτο εικοσάλεπτο του ντέρμπι προηγήθηκε με γκολ του Γκονσάλβες, αλλά η κίνηση του Καϊάφα να περάσει ως αλλαγή τον Γκαρσία στο 27΄ άλλαξε την εικόνα της ομάδας.

Ο Γκαρσία πέτυχε δύο γκολ, ο Ασίς άλλο ένα και ο αγώνας ολοκληρώθηκε με νίκη της Ομόνοιας.

Ένταση στο ημίχρονο, σε σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο, σκληρά μαρκαρίσματα, τραυματισμό του Φυλακτού. Έντονα παράπονα από πλευράς Ανόρθωσης για το πέναλτι που δόθηκε από τον Σκαπούλλη στο φινάλε του ημίχρονου.

Το ματς...

Η Ανόρθωση μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, ο Ίσμα απείλησε μόλις στο πρώτο λεπτό ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής τρία λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ. Οι διορθωτικές κινήσεις του Καϊάφα με την είσοδο του Γκαρσία (στη θέση του Κυριάκου) και τις εσωτερικές αλλαγές, έδωσαν δυναμική στην Ομόνοια που ανέβηκε και έψαξε την ισοφάριση.

Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι από μαρκάρισμα του Δημητρίου στον Σκέμπρι, με τον αμυντικό της Ανόρθωσης να δέχεται και την κίτρινη κάρτα. Την ετκέλεση ανέλαβε ο Γκαρσία που έφερε τα ματς στα ίσα. Έντονα τα παράπονα στην Ανόρθωση για αυτή τη φάση ενώ προς το τέλος του ημιχρόνου είχαμε ένταση στο γήπεδο.

Επηρεασμένοι από την ισοφάριση έδειξαν οι παίκτες της Ανόρθωσης στην επανάληψη. Πολλά και αβίαστα λάθη στο χώρο της άμυνας, έδωσαν την ευκαιρία στους «πράσινους» να γίνουν απειλητικοί μπροστά από την εστία του Καμίνσκι. Στο 58΄ ο Ασίς εκμεταλλεύθηκε το λάθος γύρισμα του Μάκου και έκανε την ανατροπή για την ομάδα του.

Στο 76ο λεπτό ο Καμίνσκι έδωσε στον Λαϊφη, ο διεθνής παίκτης της Ανόρθωσης έκανε λάθος κοντρόλ και ο Οικονομίδης πέρασε στον Γκαρσία, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Συνολικά οκτώ κίτρινες κάρτες έδειξε ο Λεόντιος Τράττος. Από πλευράς Ανόρθωσης οι Δημητρίου, Νούχου, Μάκος και για την Ομόνοια οι Μαργκάσα, Ασίς, Γκαρσία, Γκουλόν και Οικονομίδης. Μαργκάσα και Οικονομίδης χάνουν το επόμενο ματς της Ομόνοιας.

AΝΟΡΘΩΣΗ: Καμίνσκι, Δημητρίου, Σεράν, Χόλγκερσον, Νούχου, Μάκος, Λαΐφης, Αμπουρτζάνια (79'Μαϊσουράτζε), Εντέ (72'Αβραάμ), Μακρής, Γκονζάλβες.

OMONOIA: Παναγή, Κυριάκου (26'Γκαρσία), Λομπιανίτζε, Γκουλόν, Λεάντρο, Μαργκάσα, Οικονομίδης, Ασίς (80'Ποτέ), Ράμος, Φοφανά, Σκέμπρι (68'Κιρμ).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top