ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξετάστηκε από ψυχίατρο και ιατροδικαστή η 31χρονη που κατήγγειλε παρενόχληση της από 85χρονο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξετάστηκε από ψυχίατρο και ιατροδικαστή η 31χρονη που κατήγγειλε παρενόχληση της από 85χρονο

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 85χρονου, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για υπόθεση βιασμού 31χρονης με νοητική υστέρηση, στη Λεμεσό.

Ο 85χρονος, συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (4/9) μετά από καταγγελία ότι, πριν από περίπου μια εβδομάδα, παρέλαβε την 31χρονη από το ίδρυμα όπου διαμένει και την μετέφερε με το όχημα του στην οικία του, όπου προέβη στην ενέργεια για την οποία είναι ύποπτος.

Εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα πενθήμερης προσωποκράτησης.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΥΠΕΞ: Απογοήτευση για τις ίσες αποστάσεις ΗΕ στις εκθέσεις

ΥΠΕΞ: Απογοήτευση για τις ίσες αποστάσεις ΗΕ στις εκθέσεις

Το Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαιρετίζει τη δέσμευση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για συνέχιση των προσπαθειών επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE