ΚΥΠΡΟΣ

Τεράστια νίκη της Αγίας Νάπας! Το παράπονο του Ν. Ανδρέου και τα 24 εισιτήρια...

Τεράστια νίκη της Αγίας Νάπας! Το παράπονο του Ν. Ανδρέου και τα 24 εισιτήρια...

Η Αγία Νάπα έδωσε συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις και πέρασε με «διπλό» από το Μακάρειο απέναντι στη Δόξα, επικρατώντας με 1-0.

«Χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του Γιώργου Κοσμά ο Αντωνίου που σκόραρε στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η ομάδα της Κατωκοπιάς είχε ευκαιρίες με τους Λόπες, Φεράν και Λόπο για να φθάσει στην ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε. Για άλλο ένα ματς ο Κίττος ήταν εξαιρετικός κάτω από τα δοκάρια. Η Αγία Νάπα θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ με τον Τζιωρτζή στους χρόνους των καθυστερήσεων.

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ: Χατζηφραγκίσκου, Αντόνιο, Φεράν, Λεονάρντο, Ρ. Γκονζάλες, Αρέστη, Καλδερόν (46΄ Εμάνουελ), Λόπες, Φερνάντες, Ράμος, Λόπο.

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Κίττος, Φίλγκεϊτ, Μάρτσεφ (59΄ Μπάμπα), Μαρκόσκι, Παναγιότοφ, Αντωνίου, Θεοδώρου, Μέρτακκας, Άντολεκ (90+3 Τζιωρτζιής), Τζούρτζουριτς (86΄ Μγκούνι), Χάμπερ.

Στις δηλώσεις των προπονητών μετά το τέλος του ματς, ο Νίκος Ανδρέου είπε και το παράπονο του:

«Συγχαρητήρια στην Αγία Νάπα για τη νίκη. Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, όχι όμως από την προσπάθεια, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Έχω παράπονα από τον τρόπο που έκανε καθυστέρηση η Αγία Νάπα, έσπασε τον ρυθμό. Δεν έχω επιλογές στο πάγκο. Ελπίζω να επιστρέψουν κάποιοι παίκτες».

Ο Γιώργος Κοσμά χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη μετά από μεγάλη προσπάθεια των παικτών. Ήρθαμε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Πετύχαμε ένα γκολ από στατική φάση. Περιμένα πως η Δόξα θα έδινε αρκετές δυνάμεις. Πιστεύω ήταν δίκαιη η νίκη. Τίποτα ακόμη δεν τελείωσε».

- Αξίζει να σημειώσουμε πως στο παιχνίδι κόπηκαν 24 εισιτήρια. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top