«Βροχή» τα γκολ και φιλική νίκη για την ομάδα του «Πούρσα»

«Βροχή» τα γκολ και φιλική νίκη για την ομάδα του «Πούρσα»

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο «Αμμόχωστος» η Νέα Σαλαμίνα κέρδισε τον Π.Ο. Ξυλοτύμβου με 5-2.

Τα γκολ για την ομάδα της Νέας Σαλαμίνας σημείωσαν οι Μαουρίτσιο (23΄), Σίμπσον (44΄) με εύστοχο κτύπημα πέναλτι, Κίνγκσλεϊ (52΄, 70΄), Χρίστου (85΄).

Για την ομάδα της Ξυλοτύμβου σκόραραν οι Πικής (18΄) και Γουίλιαμ (87΄).

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Κίσσας, Σέζαρ, Σίπσον (65′ Κονομής), Τσαμπούρης (65′ Σαν Ρομάν), Χριστοφόρου, Κορέια, Παναγή, Ελουντού (46′ Κίνγκσλει), Μαουρίτσιο (75′ Χρίστου), Ρέινολτς, Λαμπό (55′ Μαριάνοβιτς)

ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ: Λοίζου, Νικηφόρου, Κορόμα, Ταραλίδης, Βέλκοφ, Ταύρου, Μανώλη, Μιχαήλ, Κέκκου, Πική, Παντά

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο έφτασαν οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες που αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν τη διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, έπειτα από επίσημο αίτημα της Κυπριακής Δημοκρατίας προς την Ουάσινγκτον. Οι ειδικοί αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως το έργο τους, με επίκεντρο την ανασκόπηση των συνθηκών και την ανάλυση των αιτιών της πυρκαγιάς.