Σκιάθος: Σορός εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη

Σκιάθος: Σορός εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο νεκροτομείο του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Βόλου.

Πτώμα άνδρα το οποίο ήταν σε προχωρημένη σήψη ξεβράστηκε πριν από λίγη ώρα στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σκιάθου- Κατηγιώργη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σύμφωνα με το skiathoslife.gr για το συμβάν ειδοποιήθηκε το λιμενικό το οποίο σπεύδει στην περιοχή,καθώς επίσης και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο νεκροτομείο του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Βόλου και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας.

Από ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE