Γκέλα για το Ισραήλ, πήρε τον βαθμό η Βόρεια Μακεδονία

Γκέλα για το Ισραήλ, πήρε τον βαθμό η Βόρεια Μακεδονία

Σημαντικούς βαθμούς και μάλιστα στην έδρα του έχασε το Ισραήλ, που ήρθε ισόπαλο 1-1 με τη Βόρεια Μακεδονία, για την 5η αγωνιστική στον 7ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2020.

Έπειτα από ένα «στείρο» πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 55΄ με γκολ του Ζάχαβι. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, αντέδρασαν και εννέα λεπτά αργότερα ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Αντέμι.

Το αποτέλεσμα έμεινε μέχρι το τέλος. Το Ισραήλ έφτασε τους 8 βαθμούς, όντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ η Βόρεια Μακεδονία είναι στην 5η θέση με 5 βαθμούς.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE