Γκέλα για το Ισραήλ, πήρε τον βαθμό η Βόρεια Μακεδονία

Γκέλα για το Ισραήλ, πήρε τον βαθμό η Βόρεια Μακεδονία

Σημαντικούς βαθμούς και μάλιστα στην έδρα του έχασε το Ισραήλ, που ήρθε ισόπαλο 1-1 με τη Βόρεια Μακεδονία, για την 5η αγωνιστική στον 7ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2020.

Έπειτα από ένα «στείρο» πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 55΄ με γκολ του Ζάχαβι. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, αντέδρασαν και εννέα λεπτά αργότερα ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Αντέμι.

Το αποτέλεσμα έμεινε μέχρι το τέλος. Το Ισραήλ έφτασε τους 8 βαθμούς, όντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ η Βόρεια Μακεδονία είναι στην 5η θέση με 5 βαθμούς.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE