Στο ΦΙΝΑΛΕ κι άλλη προσθήκη – Στα ΚΙΤΡΙΝΑ ο Βέλγος Μάε!

Στο ΦΙΝΑΛΕ κι άλλη προσθήκη – Στα ΚΙΤΡΙΝΑ ο Βέλγος Μάε!

Η ΑΕΛ στο φινάλε της μετεγγραφικής περιόδου, παίρνει άλλον ένα άνεργο παίχτη. Τον 21χρονο Bέλγο (με Μαροκινές ρίζες) επιθετικό Ράιαν Μάε.

Aνήκε στην Στάνταρ Λιέγης τα τελευταία χρόνια, αλλά πήγαινε δανεικός σε άλλες ομάδες. Την περασμένη σεζόν ήταν δανεικός στην ΑGF Δανίας, με την οποία είχε 9 συμμετοχές. Έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Λαϊφη, πριν τρεις μήνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το βιογραφικό του

Ο Μάε θα εγγραφεί στη Λεμεσιανή ομάδα, υπό το καθεστώς του ανέργου, όπως και ο Σέρβος χαφ Σλόμποταν Μεντόγεβιτς (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Ο τελευταίος βρίσκεται από χθες βράδυ στη Λεμεσό.

Και οι δυο ποδοσφαιριστές, θα πρέπει να ενταχθούν και τυπικά στο δυναμικό των κυπελλούχων εντός της ημέρας, ούτως ώστε να δηλωθούν στην Ομοσπονδία.

Ο Μαροκινός Μάε θα εγγραφεί στον κατάλογο Β’.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.