Στο ΦΙΝΑΛΕ κι άλλη προσθήκη – Στα ΚΙΤΡΙΝΑ ο Βέλγος Μάε!

Στο ΦΙΝΑΛΕ κι άλλη προσθήκη – Στα ΚΙΤΡΙΝΑ ο Βέλγος Μάε!

Η ΑΕΛ στο φινάλε της μετεγγραφικής περιόδου, παίρνει άλλον ένα άνεργο παίχτη. Τον 21χρονο Bέλγο (με Μαροκινές ρίζες) επιθετικό Ράιαν Μάε.

Aνήκε στην Στάνταρ Λιέγης τα τελευταία χρόνια, αλλά πήγαινε δανεικός σε άλλες ομάδες. Την περασμένη σεζόν ήταν δανεικός στην ΑGF Δανίας, με την οποία είχε 9 συμμετοχές. Έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Λαϊφη, πριν τρεις μήνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το βιογραφικό του

Ο Μάε θα εγγραφεί στη Λεμεσιανή ομάδα, υπό το καθεστώς του ανέργου, όπως και ο Σέρβος χαφ Σλόμποταν Μεντόγεβιτς (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Ο τελευταίος βρίσκεται από χθες βράδυ στη Λεμεσό.

Και οι δυο ποδοσφαιριστές, θα πρέπει να ενταχθούν και τυπικά στο δυναμικό των κυπελλούχων εντός της ημέρας, ούτως ώστε να δηλωθούν στην Ομοσπονδία.

Ο Μαροκινός Μάε θα εγγραφεί στον κατάλογο Β’.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η αναβάθμιση της αποτρεπτικής ισχύος, ύψιστη προτεραιότητα» - «Θα είμαστε πάντοτε δίπλα σας ως αδελφοί», είπε ο Δένδιας

ΠτΔ: «Η αναβάθμιση της αποτρεπτικής ισχύος, ύψιστη προτεραιότητα» - «Θα είμαστε πάντοτε δίπλα σας ως αδελφοί», είπε ο Δένδιας

Με τις νέες δυνατότητες, τις οποίες δημιουργούμε στις ένοπλες δυνάμεις θα είμαστε πάντοτε δίπλα σας ως αδελφοί, είπε σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE