ΠΣΕΜ: Έντονη αντίδραση για την εμφάνιση και τα κινητά στα σχολεία

ΠΣΕΜ: Έντονη αντίδραση για την εμφάνιση και τα κινητά στα σχολεία

Την έντονη διαφωνία της με τους νέους κανονισμούς που ανακοινώθηκαν για ευπρεπή εμφάνιση μαθητών και μαθητριών και για ενδεχόμενη ολική απαγόρευση των κινητών τηλεφώνων στα σχολεία εκφράζει η Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών (ΠΣΕΜ) με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, δια του Προέδρου της Παναγιώτη Γεωργίου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Παναγιώτης Γεωργίου είπε ότι «μας ανησυχούν έντονα οι προθέσεις του Υπουργείου, το οποίο θέλει να καταστήσει ακόμα πιο αυστηρά τα πλαίσια της μαθητικής εμφάνισης κάτι το οποίο δεν συμφωνούμε αφού εμείς αγωνιζόμαστε για χαλάρωση της στολής».

Άποψή μας, συνέχισε, είναι ότι το να επιβάλλουμε απαγορεύσεις σε ένα ήδη αυστηρό πλαίσιο στολής και εμφάνισης με τόσο αυστηρές ποινές (μονοήμερες μέχρι διήμερες και τριήμερες αποβολές) δεν παραπέμπει σε ανθρώπινο, σύγχρονο και ανθρωποκεντρικό σχολείο παρά μόνο παραπέμπει σε στρατόπεδο, το οποίο καταπιέζει ασφυκτικά τους μαθητές.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική και υγιέστερη Ευρώπη, σύμφωνα με την ατζέντα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του την Πέμπτη, στο 13ο Διεθνές Πολυεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο (IMBMC), το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE