Πούκι: «Γι’ αυτό άλλαξα γωνία στο πέναλτι κόντρα στην Ελλάδα»

Πούκι: «Γι’ αυτό άλλαξα γωνία στο πέναλτι κόντρα στην Ελλάδα»

Ο Τέεμου Πούκι αποκάλυψε για ποιο λόγο αποφάσισε να στείλει τη μπάλα στην αντίθετη γωνία στο πέναλτι χάρη στο οποίο η Φινλανδία επικράτησε της Ελλάδας.

Ο29χρονος επιθετικός της Νόριτς μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του και είπε ότι θέλησε να αιφνιδιάσει με αυτόν τον τρόπο τον Βασίλη Μπάρκα θεωρώντας πως ο Έλληνας τερματοφύλακας και το τεχνικό επιτελείο θα είχαν μελετήσει τις εκτελέσεις του.

«Ήταν να εκτελέσω το πέναλτι εγώ ή ο Σπάρβ, αλλά αποφάσισα να πάρω την μπάλα. Κάτι μου είπε ο Έλληνας τερματοφύλακας, κάτι του απάντησα, αλλά γύρισα αμέσως την πλάτη μου και πήρα να στήσω την μπάλα. Οι περισσότερες εκτελέσεις μου πέναλτι πηγαίνουν σε μια συγκεκριμένη γωνία. Πίστεψα ότι θα το είχαν μελετήσει οι Έλληνες και σημάδεψα την απέναντι από αυτή που συνηθίζω να εκτελώ» ήταν τα λόγια του Πούκι.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.