Ο Ερχάν Ερτσίν «ειδικός εκπρόσωπος» του Μουσταφά Ακιντζί

Ο Ερχάν Ερτσίν «ειδικός εκπρόσωπος» του Μουσταφά Ακιντζί

Ειδικό εκπρόσωπο του διόρισε ο Τ/κ ηγέτης τον Ερχάν Ερτσίν, πρώην ειδικό του σύμβουλο για θέματα διπλωματίας και ΕΕ.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε ανακοίνωση του «προεδρικού» αναφέρεται ότι ο Μουσταφά Ακιντζί «λαμβάνοντας υπόψη τη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη, διόρισε από σήμερα τον Ερχάν Ερτσίν, ειδικό εκπρόσωπο».

Σημειώνεται ότι ο κ. Ερτσίν είχε αποχωρήσει αρχές του χρόνου από την θέση του ειδικού συμβουλίου για θέματα διπλωματίας και ΕΕ, δηλώνοντας τότε ετοιμότητα να προσφέρει τις υπηρεσίες του εάν υπήρχε ανάγκη.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE