Κάθοδος Τσαβούσογλου στα κατεχόμενα – Την Δευτέρα ξεκινούν οι «επίσημες» επαφές

Κάθοδος Τσαβούσογλου στα κατεχόμενα – Την Δευτέρα ξεκινούν οι «επίσημες» επαφές

Το Σάββατο 07/09 έρχεται στα κατεχόμενα, αλλά την Δευτέρα θα έχει τις επίσημες επαφές του ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σύμφωνα με ανακοίνωση του «γραφείου τύπου και πληροφοριών», ο κ. Τσαβούσογλου στις 10 το πρωί της Δευτέρας θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, στις 10.35 θα παρακαθίσει σε σύσκεψη στρογγυλής τραπέζης στο «προεδρικό» όπου θα πάρουν μέρος οι αρχηγοί των «κοινοβουλευτικών» κομμάτων.

Στη μία το μεσημέρι της Δευτέρας θα παρακαθίσει σε γεύμα προς τιμή του από τον «υπεξ», Κουντρέτ Οζερσάι και στις 14.30 θα συναντηθεί με τον «πρωθυπουργό», Ερσίν Τατάρ. Θα αναχωρήσει από τα κατεχόμενα την ίδια μέρα στις 18.15.

Δεν δίδονται πληροφορίες για το πρόγραμμα του κ. Τσαβούσογλου κατά το Σαββατοκύριακο στα κατεχόμενα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με την Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις ΡόζΜαρι Ντι Κάρλο.