Κάθοδος Τσαβούσογλου στα κατεχόμενα – Την Δευτέρα ξεκινούν οι «επίσημες» επαφές

Κάθοδος Τσαβούσογλου στα κατεχόμενα – Την Δευτέρα ξεκινούν οι «επίσημες» επαφές

Το Σάββατο 07/09 έρχεται στα κατεχόμενα, αλλά την Δευτέρα θα έχει τις επίσημες επαφές του ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σύμφωνα με ανακοίνωση του «γραφείου τύπου και πληροφοριών», ο κ. Τσαβούσογλου στις 10 το πρωί της Δευτέρας θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, στις 10.35 θα παρακαθίσει σε σύσκεψη στρογγυλής τραπέζης στο «προεδρικό» όπου θα πάρουν μέρος οι αρχηγοί των «κοινοβουλευτικών» κομμάτων.

Στη μία το μεσημέρι της Δευτέρας θα παρακαθίσει σε γεύμα προς τιμή του από τον «υπεξ», Κουντρέτ Οζερσάι και στις 14.30 θα συναντηθεί με τον «πρωθυπουργό», Ερσίν Τατάρ. Θα αναχωρήσει από τα κατεχόμενα την ίδια μέρα στις 18.15.

Δεν δίδονται πληροφορίες για το πρόγραμμα του κ. Τσαβούσογλου κατά το Σαββατοκύριακο στα κατεχόμενα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE