Βόμβα! Δεν αποκλείει τη δολοφονία του Βαγγέλη ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη

Βόμβα! Δεν αποκλείει τη δολοφονία του Βαγγέλη ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην έβαλε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης τέλος στη ζωή του αλλά να έπεσε θύμα δολοφονίας, άφησε ο δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Μπούκας.

Δήλωση βόμβα έκανε ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, Δημήτρης Μπούκας, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, ο νεαρός Βαγγέλης να έπεσε θύμα δολοφονίας. «Μια από τις πιθανές εκδοχές είναι η αυτοκτονία. Αλλά υπάρχουν κι άλλες εκδοχές τις οποίες μέχρι στιγμής δεν μπορούμε να τις αμφισβητήσουμε. Υπάρχει η περίπτωση να έπεσε θύμα δολοφόνίας. Ακόμα δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Όταν τα πάρουμε στα χέρια μας θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Αυτό που δεν χωρά αμφισβήτηση είναι ότι έπεσε θύμα βασανιστηρίων. Δέχθηκε εξευτελισμό προσωπικότητας και αυτή η ενέργεια πολλές φορές οδηγεί το θύμα στην απόγνωση» δήλωσε ο κ.Μπούκας.

Για τις φήμες ότι ενδεχομένως ο Βαγγέλης Γιακουμάκης άφησε ένα σημείωμα πριν το θάνατό του, στο οποίο κατέγραψε όλα όσα έζησε το τελευταίο διάστημα, απάντησε ο ιδιωτικός ερευνητής, Φώντας Βρόσγος. «Το δωμάτιο έμεινε ξεκλείδωτο για αρκετές ώρες, οπότε είναι πιθανό ο οποιοσδήποτε να μπήκε μέσα και να εξαφάνισε οτιδήποτε παρουσιαζόταν ως ενοχοποιητικό στοιχείο ή οτιδήποτε ήταν επιβαρυντικό για κάποιους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Το αποτέλεσμα της διερεύνησης που διεξάγει η ομάδα της αμερικανικής υπηρεσίας ATF για την προέλευση και εξάπλωση των πρόσφατων πυρκαγιών στην Επαρχία Λεμεσού θα είναι χρήσιμο ώστε να σχεδιαστούν τα επόμενα στάδια, τα οποία περιλαμβάνουν την παροχή βοήθειας και τεχνογνωσίας για να επιτευχθεί ο καλύτερος συντονισμός μεταξύ των υπηρεσιών και να γίνουν οι αλλαγές που απαιτούνται, ενώ στο επόμενο στάδιο, οι αμερικανικές Αρχές θα εξετάσουν τη διαχείριση της πυρκαγιάς και τις ενέργειες που έγιναν για την αντιμετώπισή της, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.