Το ΓΕΣΥ προχωρά και εφαρμόζεται κανονικά απαντά η Κυβέρνηση στο ΑΚΕΛ

Το ΓΕΣΥ προχωρά και εφαρμόζεται κανονικά απαντά η Κυβέρνηση στο ΑΚΕΛ

 Tο ΓΕΣΥ προχωρά και εφαρμόζεται κανονικά και η Κυβέρνηση παρακολουθώντας στενά θα παίρνει όσα μέτρα χρειάζονται για την επιτυχή εφαρμογή του, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου απαντώντας σε σχετική δήλωση του ΑΚΕΛ.

«Το ΑΚΕΛ, όπως δείχνει με σημερινή δήλωση, εξακολουθεί να ασχολείται με φήμες. Συγκεκριμένα με φήμη σχετικά με το ΓΕΣΥ. Είναι καιρός να σταματήσουν να ασχολούνται με φήμες και να βλέπουν την πραγματικότητα», αναφέρεται στη γραπτή δήλωση.

Πραγματικότητα, προστίθεται, «είναι ότι το ΓΕΣΥ προχωρά και εφαρμόζεται κανονικά και η Κυβέρνηση παρακολουθώντας στενά θα παίρνει όσα μέτρα χρειάζονται για την επιτυχή εφαρμογή του»

«Πραγματικότητα είναι επίσης ότι το ΓΕΣΥ δεν υλοποιείται από κάποια άλλη Κυβέρνηση, αλλά από την Κυβέρνηση του Προέδρου Αναστασιάδη», καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από την Ολομέλεια του  Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

ΠτΔ από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη, τόνισε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσιάζοντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE