Αρχίζουν και… χαιρετάνε Βέλγιο και Ρωσία! (αποτελέσματα – βαθμολογία – επόμενη αγωνιστική)

Αρχίζουν και… χαιρετάνε Βέλγιο και Ρωσία! (αποτελέσματα – βαθμολογία – επόμενη αγωνιστική)

Τις όποιες αμφιβολίες για το αν θα βρεθούν στο προσεχές Euro φαίνονται να ξεδιαλύνουν από νωρίς το Βέλγιο και η Ρωσία.

Αν και με πολύ διαφορετικό συντελεστή δυσκολίας, αμφότερες προχώρησαν με νίκες και παρέμειναν «πακέτο» στις δυο προνομιούχες θέσεις του 9ου ομίλου.

Οι μεν «κόκκινοι διάβολοι» δεν χρειάστηκε καν να φορτσάρουν στην έδρα του αδύναμου Σαν Μαρίνο.

Αφού λοιπόν ο Μπατσουαγί ξεκλείδωσε την άμυνα με πέναλτι στο 43’ και μεσολάβησαν δυο γκολ των Μέρτενς και Τσαντλί στο β’ μέρος, ο ίδιος έγραψε στις καθυστερήσεις το 4-0 που επέκτεινε το απόλυτο στο «5 στα 5» με 15-1 τέρματα.

Την ίδια ώρα η Ρωσία πετύχαινε τεράστια νίκη στη Σκωτία. Διότι έμεινε πίσω στο σκορ από νωρίς (με γκολ του ΜακΓκιν στο 11’) ωστόσο δεν πτοήθηκε. Ισοφαρίζοντας λοιπόν σε καθοριστικό σημείο (40’) με τον Τζιούμπα, απέδρασε εντέλει με το πολύτιμο διπλό (1-2) χάρη σε τέρμα του 36χρονου Ζιρκόφ.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Κύπρος-Καζακστάν 1-1
(39’ Σωτηρίου – 2’ Σέτκιν)

Σκωτία-Ρωσία 1-2
(11’ ΜακΓκιν – 40’ Τζιούμπα, 59’ Ζιρκόφ)

Σαν Μαρίνο-Βέλγιο 0-4
(43’ πεν., 90’+2’ Μπατσουαγί, 57’ Μέρτενς, 63’ Τσαντλί)

Η βαθμολογία

Βέλγιο 12 (11-1)
Ρωσία 9 (15-3)
Καζακστάν 7 (8-8)
Σκωτία 6 (4-7)
Κύπρος 4 (7-6)
Σαν Μαρίνο 0 (0-20)

Η επόμενη αγωνιστική (9/9)

Σκωτία-Βέλγιο (21:45)
Σαν Μαρίνο-Κύπρος (21:45)
Ρωσία-Καζακστάν (21:45)

Πηγή: www.sport-fm.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριγμοί στο πολιτικό σκηνικό από το πόρισμα για εμπλοκή πρώην κομματάρχη σε υποθέσεις διαφθοράς

Τριγμοί στο πολιτικό σκηνικό από το πόρισμα για εμπλοκή πρώην κομματάρχη σε υποθέσεις διαφθοράς

Νέα θεσμική σύγκρουση μεταξύ της Αρχής κατά της Διαφθοράς και του Γενικού Εισαγγελέα για μια… παρεξήγηση. Αφορμή στάθηκαν τα όσα ειπώθηκαν στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής για τρεις υποθέσεις διαφθοράς που στάλθηκαν από την Αρχή, αλλά κόλλησαν στην Νομική Υπηρεσία. Θέση που προκάλεσε την οργίλη αντίδραση του Γιώργου Σαββίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE