«Αγριεμένη» η Κροατία – Λύτρωση με Μπέιλ για την Ουαλία (βαθμολογία)

«Αγριεμένη» η Κροατία – Λύτρωση με Μπέιλ για την Ουαλία (βαθμολογία)

Επίδειξη δύναμης έκανε η Κροατία στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σλοβακία για τον 5ο προκριματικό όμιλο του EURO 2020. Η «Χρβάτσκα» πέρασε… αέρας επικρατώντας 3-0, μη αφήνοντας περιθώριο αμφισβήτησης στους αντιπάλους τους.

Ο Βλάσιτς άνοιξε το σκορ στο 45’, λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Το 0-2 ήρθε από τον Πέρισιτς στο 47’, ενώ το 0-3 διαμόρφωσε ο Πέτκοβιτς στο 72’. To 4-0 και τελευταίο γκολ για τον θρίαμβο των φιλοξενούμενων ήρθε από τον Λόβρεν στο 89’

Οι Κροάτες έφτασαν τους 9 βαθμούς και είναι στην πρώτη θέση του γκρουπ μαζί με τους Ούγγρους, ενώ οι Σλοβάκοι έμειναν στους 6.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ουαλία επικράτησε 2-1 του Αζερμπαϊτζάν Με… απίθανο αυτογκολ του Πασάγιεφ, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 26’, ενώ το γκολ της ισοφάρισης ήρθε από τον Εμρέλι στο 59’. Στο 84’ ο Μπέιλ σκόραρε και λύτρωσε την ομάδα του.

Τα αποτελέσματα

Σλοβακία – Κροατία 0-4
Ουαλία – Αζερμπαϊτζάν 2-1

Η βαθμολογία

1.Ουγγαρία 9
2.Κροατία 9
3.Σλοβακία 6
4.Ουαλία 6
5. Αζερμπαϊτζάν 1

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Trailer: Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η αυτοκριτική, οι «τριγμοί» στον ΔΗΣΥ και οι Προεδρικές του ’23-Ποιοι «σκάβουν» το πολιτικό τους…μνήμα

Trailer: Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η αυτοκριτική, οι «τριγμοί» στον ΔΗΣΥ και οι Προεδρικές του ’23-Ποιοι «σκάβουν» το πολιτικό τους…μνήμα

Ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, παραχωρεί μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ανοίγοντας τα χαρτιά του για τα γεγονότα που διαμόρφωσαν την πολιτική ζωή του τόπου τα τελευταία χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE