Ελληνική Τράπεζα: «Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων σε κάρτες ή σε άλλο λογαριασμό από 13 μέχρι 16/09»

Ελληνική Τράπεζα: «Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων σε κάρτες ή σε άλλο λογαριασμό από 13 μέχρι 16/09»

Η Ελληνική Τράπεζα με ενημερωτικό μήνυμα που αποστέλλεται και σε κινητά τηλέφωνα, ενημερώνει το κοινό για την ενοποίηση των συστημάτων της πρώην Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας.

Την Παρασκευή 13/09 από τις 11:30 π.μ, σύμφωνα με την Ελληνική Τράπεζα, ξεκινάει η ολοκλήρωση της ενοποίησης των συστημάτων της πρώην Συνεργατικής.

'Δεν θα υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων σε κάρτες ή σε άλλο λογαριασμό και δεν θα λαμβάνετε SMS' αναφέρεται στην ενημέρωση.

'Θα μπορείτε να χρησιμοποιείται τις κάρτες σας για οποιεσδήποτε συναλλαγές/αναλήψεις', προστίθεται στην ανακοίνωση.

Από την Δευτέρα 16/09 το πρωί όλοι οι πελάτες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν πλήρως από όλα τα καταστήματα παγκύπρια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Μια σαφώς πιο σύνθετη και πολιτικά απαιτητική πραγματικότητα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ αποτυπώνει η νέα δημοσκόπηση της IMR για λογαριασμό του REPORTER, καθώς η μέχρι πρότινος ευδιάκριτη υπεροχή της Αννίτας Δημητρίου έναντι του Αβέρωφ Νεοφύτου έχει σχεδόν εξανεμιστεί, την ώρα που ένα υπολογίσιμο τμήμα της συναγερμικής βάσης δηλώνει έτοιμο να ακολουθήσει τον τέως πρόεδρο ακόμη και σε μια αυτόνομη πορεία προς τις Προεδρικές του 2028.