ΚΙΝΑ: Ελεύθερος σκοπευτής σκοτώνει απαγωγέα, έχοντας μόλις 10 πόντους περιθώριο – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΙΝΑ: Ελεύθερος σκοπευτής σκοτώνει απαγωγέα, έχοντας μόλις 10 πόντους περιθώριο – ΒΙΝΤΕΟ

Τον περασμένο Αύγουστο ένα μοναδικό συμβάν σημειώθηκε σε ένα εμπορικό κέντρο στην Κίνα, όπου ένας άνδρας 18 ετών αγκάλιασε μία κοπέλα υπό την απειλή μαχαιριού και για άγνωστο λόγο την κρατούσε εγκλωβισμένη, απειλώντας να την σκοτώσει.

Στην σκηνή μετέβηκαν αμέσως οι αστυνομικές αρχές όπου και απέκλισαν τον χώρο και προσπάθησαν να διαπραγματευτούν μαζί του, χωρίς αποτέλεσμα.

«Δεν επικοινωνούσε καθόλου μαζί μας. Τον ρώτησα από που ήταν και γιατί το έκανε αυτό. Του προσέφερα νερό και του ζήτησα να αφήσει την κοπέλα, αλλά δεν απαντούσε», είπε ο διαπραγματευτής Qi Hongwei.

Μέσα σε όλη αυτή την διαδικασία στο σημείο κλήθηκε και ένας ελεύθερος σκοπευτής ο οποίος εμφανίστηκε με το όπλο του και πολιτικά ρούχα.

Ο Hao όπως ήταν το όνομά του, φαίνεται να ξαπλώνει στο έδαφος και να σημαδεύει αμέσως τον απαγωγέα, όμως χρειάστηκε να περιμένει αρκετά.

Ο σκοπευτής περίμενε δύο ώρες μέχρι να λάβει την εντολή για την εκτέλεση και όπως δήλωσε ο ίδιος «Ήμουν εκεί στημένος για δύο ώρες. Τα χέρια και οι ώμοι μου, μούδιασαν αρκετές φορές, αλλά κατάφερα να μείνω συγκεντρωμένος».

Και όταν πήρε την εντολή, έριξε μία βολή, όπως μπορείτε να δείτε στο video κατάφερε να πετύχει τον απαγωγέα.

Το μοναδικό αυτής της υπόθεσης είναι πως αυτή η βολή ήταν η πρώτη του Hao και πως ο 18χρονος, έχοντας μπροστά του την κοπέλα, είχε αφήσει κενό μόνο ένα σημείο 10 πόντων.

Αποδείχθηκε όμως αρκετό για να εξουδετερωθεί ο δράστης, χωρίς να πάθει κάτι η κοπέλα.

 

Πηγή: gazzeta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύμα επιθέσεων από Ιράν και Λίβανο στο Ισραήλ, χτυπήματα σε χώρες του Κόλπου - Σε επιφυλακή η Κύπρος

Κύμα επιθέσεων από Ιράν και Λίβανο στο Ισραήλ, χτυπήματα σε χώρες του Κόλπου - Σε επιφυλακή η Κύπρος

Η Μέση Ανατολή έχει πάρει φωτιά και η κατάσταση παραμένει ανεξέλεγκτη με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ να εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις σε Ιράν και Λίβανο, την ώρα που η Τεχεράνη και η Χεζμπολάχ χτυπούν στο Τελ Αβίβ και στις χώρες του Κόλπου.  Παράλληλα σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος, με τις βρετανικές βάσεις να έχουν τεθεί σε καθεστώς αυξημένης ετοιμότητας, ενώ την ίδια ώρα αφίχθηκαν και ελικόπτερα τύπου Wildcat. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE